Klantenservice ruilen en retourneren

Verzenden
Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verstuurd in stevige kartonnen dozen. We maken hierbij gebruik van de diensten van PostNL. Bestellingen op werkdagen worden altijd binnen 24 uur verstuurd. Levertijd binnen Nederland duurt over het algemeen 1 tot 3 werkdagen. In de meeste gevallen zal het pakket binnen 24 uur geleverd worden wanneer u voor 14.00 uur, op werkdagen, besteld. Wanneer een wijn niet op voorraad is, wordt er contact met je opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor je niet acceptabel zijn, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Verzendkosten

Via Post.nl: €6,95  (gratis verzending bij besteding boven de €75,-)

In de regio Tilburg bezorgen wij vaak zelf, en maken dan graag een afspraak

Levertijd (na verzenden)

Nederland: 1-3 werkdagen
Heeft u vragen over uw verzendingen, bezorging of andere relevante zaken; stel uw vraag dan gerust. U kunt contact opnemen via mail en whatsapp, wij zullen u dan zo snel mogelijk van dienst zijn.

Levertijden kunnen afwijken van de standaard, wij kunnen hier als Brilliant Bottles/ koophierjewijn, niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij werken namelijk met een externe koeriersdienst.

Ruilen of retourneren

Als u om welke reden dan ook ontevreden bent over sommige of alle goederen die u ontvangen heeft of als u een beroep wilt doen op uw herroepingsrecht, kunt u nadat u contact heeft opgenomen met onze klantenservice, de goederen terugsturen naar  Brilliant Bottles/ koophierjewijn om ze te ruilen of om uw geld terug te krijgen. Alleen de kosten voor het retour zenden komen dan voor uw rekening. De goederen moeten wel binnen 30 dagen vanaf de besteldatum teruggestuurd worden.Brilliant Bottles/ koophierjewijn raadt u aan geregistreerde of aangetekende post te gebruiken als u goederen terugstuurt.

  • Voor de wijnen die retour gezonden zijn, ontvang je van ons een creditfactuur.
  • Het is alleen mogelijk om wijn in de originele doos te retourneren.

 Brilliant Bottles/ koophierjewijn zal binnen redelijke grenzen al het nodige doen om verkeerde goederen te vervangen, maar als vervanging niet mogelijk is, zal het volledige bedrag dat u voor de bestelling heeft betaald zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Ruilen kan natuurlijk ook altijd op onze Locatie, wij ontvangen u graag op het onderstaande adres (buiten openingstijden alleen op afspraak)

 Retour en bezoekadres

De Hoogt 18A

5175AX

Loon Op Zand

Noord Brabant